ponedjeljak, 21. prosinca 2015.

Pre nekoliko godina sam bio ludo zaljubljen u jednu devojku s kojom sam se već video u braku, zapravo je to bilo obostrano
Pre nekoliko godina sam bio ludo zaljubljen u jednu devojku s kojom sam se već video u braku, zapravo je to bilo obostrano. Bio sam siguran da ne može bez mene, kao ni ja bez nje. Tako smo bili nekoliko godina skupa, nerazdvojni, ali ja sam se promenio, nisam bio isti i ta veza je postala obveza, a nakon nekog vremena se i ona ohladila od svega.

 
Na koncu smo nekako oboje priželjkivali kraj i to se dogodilo. U početku nisam znao kako dalje, bio sam se povukao i razmišljao o svemu, nisam bio siguran da li ju još uvek volem, a mislim da sam ju još voleo, na svoj čudan način. Trudio sam se pronaći bolju od nje kako bi sebe uverio da nisam pogrešio, bio sam svaki vikend s drugom ako sam imao priliku, ulazio u veze samo kako ne bi bio sam. Naposletku, našao sam starog sebe, nanovo sam bio onakav kakav sam bio i pre, ali je falila jedna osoba kojoj ću se kompletno predati. Nakon dugog traganja sam ju našao i sad sam najsrećniji na svetu jer mi je verenica i neverovatno sam sretan.

Nema komentara:

Objavi komentar