nedjelja, 30. kolovoza 2015.

Otišao ocu ČESTITATI zaruke, pa se ŠOKIRAO kad je vidio ko je MLADA!Britanka Liza Goddard (36) odlučila je rastati se od svog muža nakon osam mjeseci braka da bi mu nekoliko godina nakon toga postala – maćeha.
Liza i Jason Harwood (35) rastali su se 2003. godine, a Liza je sada zaručena za njegovog oca Johna koji ima 74 godine.
Liza, Jason i John živjeli su zajedno u Johnovoj kući i u tom periodu Jason je počeo sumnjati da njegova žena i otac nešto “mute”. Ali, šokantnu istinu je doznao kada je došao ocu čestitati na zarukama i kada mu je otac rekao ko mu je zapravo zaručnica, piše Daily Mail.

  Ispričao je kako je 10-ak minuta nakon toga u kuću ušla i njegova bivša žena i rekla mu: “Bolje ti je da se navikneš da to da ću ti biti pomajka”.
– Ona će mi od supruge postati pomajka. To je pogrešno – rekao je Jason koji je Lizu upoznao 2000. godine. Ubrzo nakon upoznavanja preselili su se njegovom ocu kako bi uštedjeli novac, a prvu bračnu noć proveli su na krevetu pokraj njegovog oca koji je spavao u vreći pokraj kreveta. Ispričao je kako je jednom prilikom išao ženi kupiti milkshake u McDonalds i kada se vratio provjeriti koji okus želi uhvatio je svoju ženu sa skinutim donjem rubljem i oca s otkopčanim hlačama.

  Kada su se svi troje preselili iz prve kuće Jason je izbacio oca, a nedugo nakon toga Liza ga je napustila, a rastali su se 2003.


Sve je kratko prokomentirala i Jasonova majka, 54-godišnja Sharon koja s njegovim ocem ima troje djece.
– Apsolutno sam zgrožena – rekla je.
Izvor: fokus.ba

Nema komentara:

Objavi komentar